Easy living

EASY LIVING AS

VÅR PARTNER PÅ: TEKSTILTRYKK • BRODERINGER • MERKELAPPER • GAVEARTIKLER

St. Louis er et varemerke som selges av utvalgte forhandlere over hele Norge. De har siden starten hatt en jevn salgsvekst, og blitt et kvalitetsmerke innen basic profileringstekstiler. Deres mål er å lage klær som er behagelige, slitesterke, prisgunstige, og ikke minst tilpasset preging.

Metervarene er produsert i en kvalitet som gjør at de danner grunnlaget for et perfekt trykk eller brodering. Plaggene er designet for at din logo skal komme i fokus.

Du gjør et riktig valg når du velger å sette din logo eller budskap på et St. Louis produkt. St. Louis kolleksjonen består av en rekke basic produkter som alle er produsert ved nøye utvalgte fabrikker. De går aldri på akkord med kvaliteten.

Utover lagerført kolleksjon finnes det mange muligheter for å bestille produktet med egen label, egen spesialfarge eller eget design. Forglemmegei hjelper deg mer enn gjerne med gjennomføringen av en St. Louis spesialproduksjon!